Dagbesteding bij de zorgboer Drenthe


Aanmelding:

Iedereen is altijd welkom om kennis te maken met ons. De koffie staat klaar. Tijdens de kennismaking kun je vragen stellen en proefdraaien is altijd mogelijk. Er wordt gekeken naar vooral de wensen en welke werkzaamheden, bezigheden het meest passend zijn.


Zorgboerderij

Tijden:

De Zorgboerderij is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Van 8.30 uur tot 9.00 uur is er inloop en word je in de gelegenheid gesteld om eerst koffie of thee te drinken. Om 9.00 uur starten wij met werken. Tweemaal per dag hebben we een korte pauze en tussen de middag is de grote pauze. Het is de bedoeling dat je zelf zorgt voor je lunchpakket. Koffie en thee daar zorgen wij voor. Je kunt gebruik maken van onze koelkast.


Zorgboerderij


Zorgboerderij

Bezigheden:

Zoals eerder verteld, zal er worden gekeken welke bezigheden het meest passend zijn. Zo kan iemand bijvoorbeeld creatief bezig zijn of muzikaal. Of bezig zijn met hout kloven of werken in het groen, of technische werkzaamheden. Het maakt niet uit, als iemand maar op zijn plek is. De zorgboer staat natuurlijk altijd open voor andere activiteiten of suggesties van deelnemers. Natuurlijk doen we veel meer dan wat hier boven beschreven staat. Voor meer informatie kunt u ook de pagina >>>>dagbesteding) of verhalen kijken.


Zorgboerderij

Financiën:

De dagbesteding kan worden gefinancierd d.m.v. De WMO, PGB, ZINN of bijvoorbeeld de WLZ.


Zorgboerderij

Kantoor

0850870882Dagbesteding

0625066781Woonlocatie

0629769191